dinsdag 10 december 2013
Genoeg is genoeg. 

Deze blog gaat over mijn laatste dieet ooit.

Hierna zal ik nooit meer diëten. Met een koolhydraat arm eetpatroon wil ik mijn streefgewicht van 80 kg halen. Al vanaf mijn 9de jaar heb ik allerlei dingen geprobeerd om af te vallen. Ik heb meerdere diëtisten gezien, heb een half jaar intensief gefitnest en heb allerlei diëten geprobeerd.

In september ben ik 21 jaar oud geworden. Ik ben een student en heb al 3 jaar een geweldige vriend.
Ik zou midden in het leven moeten staan.
Maar die 90 kg extra weegt zowel psychisch als fysiek.
Iedereen met overgewicht weet precies waar ik het over heb.

Maar genoeg gezeur! Vanaf nu ben ik positief.

Ik heb stappen gezet om die vreselijke kilo's achter me te laten.
Ik ben al 2 weken aan het aquajoggen en nu precies 2 dagen aan het diëten.

Ik zal op deze blog de leuke dingen laten zien. De lekkere recepten, de mooie kanten. Daar waar je het voor doet en wat het het waard maakt om door te zetten en door de zure appel heen te bijten.

Hopelijk inspireert het ook anderen om met een enthousiaste en positieve blik je leven om te draaien.PS: Ik draag mijn pyjama op de foto.

8 opmerkingen:

 1. Oja p.s: ...... YOU GO GIRL !!! En we zijn er voor je !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga echt NU je hele blog lezen. Ik heb het op ig ook al gezegd geloof ik, maar ik moet zelf ook 40/50 kilo afvallen voor een gezond gewicht. Ik ben heel erg zat van mijn kilo's maar vind het heel erg moeilijk om goed en strak en "dieet" op te zetten voor mezelf. Ik hoop dat ik onder andere hier motivatie en goede food ideeen kan opdoen om me een beetje de goede richting op te helpen want het loopt gewoon uit de hand:(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw meid! Weet in ieder geval dat ik bijna een jaar terug in dezelfde situatie zat. Ik hoop dat je de motivatie kan vinden. En het belangrijkste is dat je het voor jezelf doet!! En als je het even niet meer ziet zitten, of je wilt ff kletsen, ik ben er voor je! :D

   Verwijderen
 3. Jaa de motivatie is er op zich wel maar het is voor mij meer een overdaad aan informatie over wat wel en niet gezond is en tegenstrijdige berichten enz. enz. Ik denk wel dat het weer kh arm word, wamt dat heb ik al eens eerder gedaan en dat ging heel lang goed en hield ik ook goed vol. We shall see!

  BeantwoordenVerwijderen