maandag 27 oktober 2014


Oktober.


Ik ben sinds ik terug ben uit Griekenland eigenlijk een beetje heen en weer aan het vliegen.
Zo ben ik al 2 keer een paar dagen bij mijn vriend in Groningen blijven slapen, aan het werk geweest in Almere Poort, waar een aardige reistijd bij kwam kijken (hoera voor gratis OV) , een aantal feestjes gehad, want volgens mij is iedereen in oktober jarig ;). En natuurlijk is de toetsweek ook weer om de hoek.
Ik ben daarom nog niet toegekomen aan de recepten die ik graag wil(de) uitproberen.

Wel heb ik door het maken van foto's een soort eetdagboek bijgehouden.
Zo waren er dagen dat ik de tijd had een lekkere maaltijdsalade te maken, dagen dat ik eten heb besteld. Dagen dat ik snackjes van de Thai eet en s'avonds pizza maak. Dagen dat ik me realiseer dat ik te weinig eten bij me heb en snel op het station nog iets moet kopen. En dagen die ik afsluit met een simpele snack en een lekkere bak thee.

Simpele gevulde eieren en thee.

Kip (zonder beslag) op citroengras

Lekkere spareribs zonder zelf te koken ;)

Ook op het station zijn koolhydraat arme opties. Komkommer met tzatziki en warme rookworst.

Amandelmeel en kaas bodem, tomatensaus, gehakt, kaas en andijvie topping

Heerlijke salade!

1 opmerking:

  1. De vorige x kwam ik tor de helft met het lezen van je blog maar nu ben ik er helemaal doorheen! Man wat een respect heb ik voor jou!!! Jij houd ook het een en ander bij via de site van atkins of niet?? Ik heb me daar ook aangemeld. Ik ga nu proberen me voor te bereiden en dan toch na de jaarwisseling starten. Ondanks dat inderdaad goede voornemens niet echt werken wil ik nog 1 laatste keer heel uitgebreid 'fout' koken met de feestdagen en dan moet het ook maar eens tijd zijn voor een echte leefstijl verandering. Klaar met die eet verslaving!! Waar ben je nu precies gewichttechnisch gezien? :)

    BeantwoordenVerwijderen